Ns wanneer 40 korting


ns wanneer 40 korting

weinig forenzen en studenten onderweg zijn naar werk of school. 3 medereizigers mee mag nemen met 40 korting.00. Ook mogen er maximaal drie medereizigers meeprofiteren van de korting van. Als u een Dalvoordeelabonnement koopt, is de persoonlijke chipkaart overigens bij de prijs inbegrepen. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Reisplanner en voer uw traject.

Handig om te weten, laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Je ontvangt dan binnen én week de OV-Chipkaart inclusief de Dal Voordeel Kortingskaart thuis. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Tegen de tijd dat ik in Nederland ben, is het 9 uur geweest. De korting is ook geldig bij andere treinmaatschappijen in Nederland en binnenlandse trajecten van ICE International en InterCity Berlijn. Voordelen van een abonnement van.

Dal Voordeel abonnement, het kortingscode jako sportkleding Dal Voordeel abonnement is al tientallen jaren de meest bekende kortingskaart van. Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Betalen kan snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Ga dan naar. Het Dal Voordeel abonnement kan online via, telefonisch via of bij een NS-verkoopbalie op een van de treinstations worden afgesloten. Korting, de korting die je krijgt met de NS Kortingskaart Dal Voordeel bedraagt maar liefst. Als ik me niet vergis kunnen hier 3 mede reizigers op mee reizen. Reist uw medereiziger alleen verder? 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar.ns wanneer 40 korting

Ontvang nu 40 korting bij, nS via. Als student mag je in de week of het weekend gratis gebruikmaken van het treinvervoer van. Zo reist u automatisch met 40 korting. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via, nS, international of bij.

Gate1 korting
Fietsvoordeelshop kortingsbon


Sitemap