Humphreys korting postcodeloterij


humphreys korting postcodeloterij

van de inkomsten uit de verkoop van loten, naar goede doelen moet gaan. Vegetarisch, vis- of vleeseter? Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, noem het maar. Dit overzicht word ieder uur en rond de klok bijgewerkt.

Heb je wat te vieren of wil je iemand verrassen? In de oudste stad van Nederland bevindt zich ook meteen de oudste vestiging van Humphreys. De PostcodeStraatprijs wordt wekelijks uitgereikt op een postcode.

Kortingscode koffergigant
Korting foto koch
Niceopreis kortingsbon

Deze vroegere vestiging van de Chocoladefabriek van bakkerij krul is nu eetgelegenheid geworden in het hofkwartier van Den Haag en is uitermate geschikt voor een romantisch diner voor 2, maar ook zeker voor een groter gezelschap. Ook steunt de Postcodeloterij extra projecten met de opbrengsten uit de twee extra trekkingen die naast de maandelijkse trekkingen worden georganiseerd. Een mix van modern met antiek en de prachtige kroonluchters geven het geheel een koninklijk tintje. Je wordt in teams aan elkaar vastgeketend en binnen twee uur moeten jullie van elkaar los zien te komen. Hét gezicht van de loterij is Gaston 'Goooeeedenavond' Starreveld, die de prijzen uitreikt op televisie. Iets te vieren met familie, vrienden of collegas? Humphreys zit door heel Nederland, namelijk in 16 steden in het land.

Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collegas. Onze kortingscodes worden doorlopend geactualiseerd, mocht je geen code vinden check de site dan na een paar uur nog eens. 5 hoogtepunten Humphreys. Dit restaurant is én van de twee restaurants in Amsterdam en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Al onze kortingscodes kun je helemaal gratis gebruiken! Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd.

Ulla popken kortingscode
Meereizen met korting ov-chipkaart
Kortingscode bandenleader


Sitemap