Promotie korting corendon


promotie korting corendon

Actievoorwaarden Ibizazomer Je profiteert van 50,- extra korting per boeking op Marble Stella Maris Ibiza bij vertrek in tot en met De website laat op de kassabon direct zien of de korting van toepassing. Home, black friday 4-daagse BIJ corendon, jawel! Het inschrijven is helemaal gratis. Deze aanbiedingen staan op de startpagina maar zijn ook uitgebreid te bekijken als je doorklikt naar de pagina. Kopieer de code(s de kortingscode kopiren doe je door de code te selecteren met je muis, op je rechtermuisknop te klikken en 'kopieer' te selecteren. Het overige bedrag mag je later in vaste maandelijkse termijnen betalen. Voor iedere bestemming heeft Corendon een perfect passende vakantie. In de tekst van de webshop krijg je ook een overzicht van waar het kortingscode- of actiecodeveld zich bevindt in de website. Enkele seconden later krijg je de kortingscode te zien terwijl de shop opent in een ander pagina in je browser.

Ideaal dus als je wilt ontspannen en even helemaal nergens aan wilt denken. Er worden regelmatig flash-acties gehouden, waarmee je recht hebt op extra kortingen. Lees ook: Bekijk de actuele Expedia kortingscode (10 op hotels!). De site geeft vervolgens alle reizen en prijzen weer die hiermee bij overeenkomen.

Kortingsbon waspoedershop
Vijvervriend kortingsbon
50 korting centerparcs

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en word fan van onze Facebookpagina). De deals zijn herkenbaar aan het logo met vroegboekdeals De website laat op de kassabon direct zien of de korting van toepassing. Gratis omboekgarantie, mocht je na het boeken van je vakantie toch liever een andere bestemmingen willen? Omboeken is alleen geldig voor dezelfde reisperiode/datum. Met én simpele klik op de knop word je naar de betreffende website doorverwezen waar je de kortingscode kan gebruiken. In het winkelmandje van de webshop kan je de code in het juiste veld plakken door opnieuw op je rechtermuisknop te klikken en op 'plakken' te klikken. Een unieke service van Corendon, zonder wijzigingskosten. De globetrotters zijn super tevreden met hun reis en aarzelen niet om voor hun volgende vakantie opnieuw een beroep te doen op Corendon. Behalve dat je allerlei leuke tips en actuele informatie ontvangt via de email krijg je ook nog eens als eerste alle aanbiedingen en kortingen door voor allerlei vakanties. Als je met kinderen reist, vermeld dit dan, zodat Corendon de familiale verblijven kan selecteren met faciliteiten en alle voorzieningen om de ouders hun welverdiende rust te gunnen. Surf naar, op de homepagina vind je een mooi overzicht van de meest recente kortingscodes en andere promoties.


Sitemap