Sauna putten korting


sauna putten korting

Heuvelrug is een ultiem relax-adresje! Gratis entree voor de jarige, sauna Beauty Hesselerbrug, gratis entree voor de jarige (Én dag voor, op de dag zelf of én dag na je verjaardag). Heerlijk uitslapen, en daarna naar de sauna! In de winter voor de warmte terwijl je in de zomer gaat voor wat verkoeling. SpaSense beschikt over acht verschillende saunas, huishoudbeurs kortingsbonnen 2018 waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Deze actie is niet geldig.c.m.

Verfrissend zijn ook het binnen- en buitenzwembad. Thermen Bussloo het beste wellness resorts van Nederland. Thermen de Waterlelie, gratis entree voor de jarige; 10 korting op een behandeling. Door heel Nederland vind je tal van wellness centra. Ook de sauna boot is uniek.

De keuze aan beauty- en massage behandelingen is enorm. Een hapje eten kan in een van de vijf eetgelegenheden. Heerlijk zijn ook de kruiden whirlpools, de mint- en stoomkamer en in de tuin komen jullie tot rust. Uniek is het grote aanbod aan behandelingen met keuze uit maar liefst 65 beauty- en wellness behandelingen. Hieronder volgt een lijst van deze complexen in Nederland en Belgi. Heerlijk tot rust komen kan ook in de diverse rustruimtes. Bekijk alle voorwaarden in de disclaimer. De Veluwse Bron, als u jarig bent, krijgt u een lunch- of dinerbuffet cadeau. Beauty Sauna Peize, op de dag van uw verjaardag tijdens uw saunabezoek een verjaardagsbon.w.v. Thermen Soesterberg 8,6, thermen Soesterberg heeft een keur aan fijne- en bijzondere wellness voorzieningen. Maak gebruik van de doorlopende kortingen van Thermen Soesterberg via Spaonline. Natuurlijk kunnen jullie er een hapje eten en ook een terras ontbreekt niet.

Zara kortingsbon
Tweakers dell korting
Trip trap korting
Gamefreeks kortingsbon


Sitemap