Gvb dagkaart korting


gvb dagkaart korting

ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. De voordeelbon is geldig op zaterdag en zondag. Amsterdam Light Festival (aanbieding 44 25 korting. Tijdens het varen mag je net zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Zo reis je altijd gratis met de trams van limburgia kortingscode HTM en de bussen van HTMbuzz. Je kunt er genieten van achtduizend objecten in tachtig zalen.

Beschikbaar in een maand- en een jaarabonnement.
De korting op het saldo is 20 voor iedereen en 40 voor jongeren (12 t/m 18 jaar).
Bij het jaarproduct betaal je 10 maanden voor 12 maanden reizen.
Bus: dagkaart (24 uur geldig) Verkoop Oplaadautomaten in metrostations: 1 tot en met 4-dagenkaart (geen kinderdagkaart) Naast deze GVB verkooppunten wordt de dagkaart en soms ook meerdaagse varianten verkocht bij diverse hotels, campings en overige instellingen, de VVV kantoren in Amsterdam en GWK vestigingen.
De GVB 96-uurs dagkaart is een losse wegwerp-chipkaart.

De menu-aanbiedingen zijn geldig voor maximaal 4 personen. Je kunt onbeperkt in- en uitchecken gedurende de 96 uur (vanaf het moment van je eerste check in). GVB biedt een ideaal alternatief als je een lekker dagje uit wilt in Amsterdam. De 96-uurs kaartjes zijn ongeveer een jaar geldig na aankoop. Maak een rondvaart of bezoek een van de vele musea. Je kunt maximaal 2 van deze voordeelbonnen combineren tot een gezelschapsgrootte van 8 kortingscode wf deals personen.

GVB dag- of meerdagenkaart GVBgvb dagkaart korting

Zalando lounge kortingscode app
Kortingskaarten steinerbos
5 euro korting bol


Sitemap