Kfc korting dinsdag


kfc korting dinsdag

bij alle KFC-restaurants in Nederland terecht voor deze super deal. Actie geldt vanaf maandagnacht 00:00, dus bij de paar vestigingen die tot na middernacht open zijn kan je dan al terecht. De deal is tijdelijk, maar Dinsdag-Kipdag is forever. Heb je iets meer trek? Geniet alleen aankomende dinsdag van 15 overheerlijke Hot Wings voor maar 5,-!Ideaal! Op het menu staat kip om zelf van te genieten of om te delen met al je vrienden dankzij handige buckets. Home eten Drinken ยป Dinsdag Kipdag 15 Hotwings voor 5 bij KFC.kfc korting dinsdag

(nu kan ik officieel zeggen, ik ben oud ) Lees minder Lees meer.
Toen ik nog naar school ging, kostte een Whopper 4,25 gulden, en de Big Macs waren groter en de helft goedkoper.
Llll 17 KFC Aanbiedingen Elke maand hebben wij weer nieuwe kortingsbonnen online staan van bijvoorbeeld 3,50 korting op een Tower Burger Meal.
Maar de beste korting die wij ooit hebben gehad is toch wel 6 korting op de Legend Bucket.
Deze coupon was zeer populair, dus hij komt vast en zeker weer terug.

Kfc korting dinsdag
kfc korting dinsdag

Met korting naar plopsaland coevorden, Veteranen korting sauna soesterberg, Kleding met hoge kortingen,

Klaar om te kluiven? Een bucket vol perfect gekruide, krokante Hot Wings. Bekijk dan voor welke snacks er een KFC kortingsbon. Tip: is vooral de prijs van belang bij jouw keuze? Maar liefst 60 korting! MMenu 492Verlopen 5, kFC Aanbiedingen, naar dealNaar deal mrt 6e 2017, het is bijna Dinsdag-Kipdag! De befaamde hotwings en kipstukken van KFC Leeuwarden scoor je nu het. Dan kun je kiezen uit een van de burgers, wraps of boxmeals. 436Verlopen, lokaalLokaal 3,95Gratis, kFC Aanbiedingen, hOT deal KFC Leeuwarden 16 hotwings of 6 grote kippenstukken van 10,- voor 3,95. De fastfoodketen is een waar walhalla voor elke liefhebber van kip met een krokant laagje.

Dinsdag Kipdag 15 Hotwings voor 5 bij KFC, normal kost het iets meer dan 9,50.
Dus bij 50 korting.
Je kunt KFC bij jou thuis laten bezorgen door gebruik te maken van Deliveroo.
Met de kortingsbonnen van KFC kan je veel korting krijgen op een maaltijd.
De Real Deals op zijn extra voordelig geprijsd.


Sitemap