Korting ziezo zilveren kruis


korting ziezo zilveren kruis

en gecontracteerde zorgverleners, door Zilveren Kruis geselecteerd (hier is de vergoeding 100). Zilveren Kruis is de grootste zorgverzekeringsmaatschappij van Achmea. Klik op deze button indien je nu nog niet bij Zilveren Kruis bent verzekerd. Soms krijgt u alleen Zilverkorting als u ook recht heeft op een vergoeding.korting ziezo zilveren kruis

Wilt u uw vraag toch telefonisch stellen?
Dat kan via Naast ZieZo heeft Zilveren Kruis veel andere zorgverzekeringen.
Vindt u ZieZo te eenvoudig?
Kijk dan eens naar de andere verzekeringen van Zilveren Kruis.
Aantrekkelijke korting op uw maandelijkse premie Doordat we speciale afspraken hebben gemaakt met uw werkgever, kunnen we extra korting bieden.

Zilveren Kruis Collectiviteitsnummers Sporters. Speciaal voor u als klant hebben we afspraken gemaakt met onze leveranciers. U kunt ook bellen of naar de winkel van de leverancier. Kom je in aanmerking voor de maximale korting wasstraat leiden 10 collectieve korting dan komt de premie op 120,38 per maand. Met de Zilveren Kruis Basis Exclusief verzekering bepaal je zelf door welke zorgverlener en in welk ziekenhuis je geholpen wilt worden. Met deze zorgverzekering heb je meer keuzevrijheid. . Korting bij jaarbetaling, over zorgverzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis, zilveren Kruis: Collectiviteitskorting, bij Zilveren Kruis is het mogelijk om op verschillende manieren collectiviteitskorting aan te vragen. Collectiviteitskorting Zilveren Kruis aanvragen, in de volgende stap tref je de opties aan om collectiviteitskorting aan te vragen bij zorgverzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis voor 2019 en eventuele alternatieven. Soms krijgt u een vergoeding voor zorgproducten en -diensten.

Afhankelijk van deze afspraken bespaart u maximaal 10 korting op de basisverzekering en tot maximaal 20 korting op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. ZieZo is de voordelige online verzekering van Zilveren Kruis. Met ZieZo regelt u alles online.


Sitemap