Kerstfair haarzuilen 2017 korting


kerstfair haarzuilen 2017 korting

E.Blewanus uit amersfoort schreef op 24 november 2011 14:42 Ik ga vanavond maar heb nu al een hekel aan de organisatie. Klik op 'Vind ik leuk' ยป. Baat uit Utrecht schreef op 26 november 2016 11:23 Gistermiddag geweest, was een gezelige middag. Je kunt alles thuis ook in de winkelstraat kopen en nog veel ns korting goedkoper ook. Volgend jaar zijn we er weer!kerstfair haarzuilen 2017 korting

Tickets met korting kunnen alleen bij de anwb besteld worden. De voorverkoop eindigt op 19 november, hierna start de verkoop tijdens beurs tegen andere ticketprijzen.

Dat hadden er meer in de gaten. Ik had online kaartjes en parkeerkaart via anwb gekocht. Locatie is perfect maar teveel kleine stands waar je niet met meer dan 3mensen tegelijk naar binnen kon. Siebo hielkema uit julianadorp bij den helder schreef op 25 november 2016 01:33 Het was een hele mooie dag een echte aanrader via de anwb heb ik 4.00 euro betaalt was zo geregeld. Voor ons een reden om zeker niet te gaan. Het was prachtig versierd en aangekleed. Om ongeveer.30 uur geprobeerd het parkeerterrein te verlaten, maar doordat er totaal geen communicatie tussen de "parkeermensen" was, gedwongen om weer een andere rijrichting te nemen, met gevolg: vast in de modder. Parkeergelegenheid echt zwaar onvoldoende. Geen bijzondere kerst assecoires kunnen ontdekken die ook niet in goed gesorteerde tuincentra te koop zijn. Aangezien de organisatie van dit evenement vind ik entree prijs ook goed. Ik heb wel de e-tickets over a raison van 28,00, want dit was de enige dag dat we gelegenheid hadden.

De tickets zijn geldig voor een bezoek op de gekozen datum. Profiteer van een aantrekkelijke korting en geen wachttijden bij de loketten van de fair. Handig: Bestel gelijk uw parkeerkaart mee! Uw parkeerkaart kunt u ook online bestellen en bedraagt 8,- Per dag. Vanuit de hele wereld werden de versieringen aangesleept toen de baron in de 19e eeuw zijn kasteel kerstklaar wilde maken.

20 procent korting ns, Koningkaart kortingscode, Haxo kortingscode,


Sitemap