Archeon korting ah


archeon korting ah

het Archeon. Kenmerken van Archeon, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Met de hond, Educatief, Kinderfeestjes, Musea, Attractieparken. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. 8 9 december 2018 - Tickets zijn enkel geldig.c.m. In het Archeologiehuis liggen ├ęchte vondsten en op de Romeinse Restauratiewerf worden de Zwammerdamschepen gerestaureerd. . The interactive transcript could not be loaded. Op deze manier lijkt het net of je echt in de Romeinse tijd rondloopt, net zoals je in het thema prehistorie het idee hebt dat je in de prehistorie rondloopt en je in het thema middeleeuwen echt in de middeleeuwen waant. Stap ook eens in een echte boomstamkano en bekijk het leven van de eerste boeren. Ook hier komen vaak mooie kortingen voor diverse musea langs. Welke evenementen er georganiseerd worden in het Archeon, is afhankelijk van de periode waarin je naar het park gaat.

Kortingsbon hardloopaanbiedingen
Suitsuit koffer met korting
Amazon de korting 10
Thermen binnenmaas korting

Sluit de dag spectaculair af met een spannend gladiatorengevecht in de Arena. Het betreft een themapark en openluchtmuseum dat geheel in het teken staat van de geschiedenis van ons land. Tot slot worden er in het Archeon ook regelmatig thema-evenementen georganiseerd, waar jij als bezoeker van het museumpark heen kunt gaan. Inloggen, filter beoordelingen op: Toon alle beoordelingen). O ja, op woensdagmiddag is er ook nog eens een korting van 2,50.p. In de zomer worden er bijvoorbeeld veel gladiatorengevechten georganiseerd, terwijl je in de winter naar de Midwinterfair in het park kunt gaan. Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen. Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis. Spaarkaart(en) - Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten - Tickets zijn niet geldig.c.m. Kortingscode Archeon, er is momenteel geen kortingscode Archeon bij ons bekend, waarmee je extra korting kunt krijgen op een kaartje voor het Archeon. Archeon korting via dagdealsite, via dagdealsites zoals, groupon.

Tickets, archeon via Marktplaats Via Marktplaats worden met enige regelmaat tickets aangeboden voor Het.
Albert Heijn gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Archeon, archeonlaan 1, 2408 ZB Alphen aan den Rijn.
Op deze pagina vind je de beste deals die we hebben kunnen vinden voor Museumpark.


Sitemap