Goirle sauna openingstijden


goirle sauna openingstijden

dag in een mooie, gezellige en uitermate hyginisch sauna complex met een uitstekende horeca afdeling en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Dagentree Lunch voor 38,72 (13 korting).

In alle rust genieten wil zeggen dat u toegang heeft tot de accommodatie van uw dromen. Trek gewoon uw Adam- of Evakostuum aan (of uw badjas in de rustruimte) en ontdek wat dromen om het lijf hebben. Het Caldarium, heerlijk warm water in een stoom omgeving, de zwembaden, de bubbelbaden, de zoutbaden, de stoomcabines en nog de zout sauna, iets waar vooral Melissa erg van genoot! Home sauna aanbiedingen / Thermen Goirle, dagentree Lunch Gelaatsbehandeling voor 67,19 (11 korting).

goirle sauna openingstijden

Sauna goirle review, Thermaalbad arcen openingstijden, Korting sauna devarana den bosch,

Om 2 uur tijd voor de opgiet. Avond 10-badenkaart, prijs 165,-, bekijk de volledige prijslijst op de website van Thermen Goirle. Thermen Goirle behoort tot een van de grootste saunas van Nederland. Onze kortingscode warmbat website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. En wat de dresscode betreft: handdoeken, badjas en slippers liggen schoon en fris voor je klaar.


Sitemap