Ns korting 65 plus


ns korting 65 plus

de leeftijdskorting geldt niet bij. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Bij sommige vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen.

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Of met de bridgeclub naar het strand?

Waarom korting geven, Musical korting on your feet, Ami kappers kortingscode, Wehkamp nieuw account korting,

De korting geldt voor het basistarief en het instaptarief. Kijk op voor kortingsabonnementen. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Zie ook, online een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief. In sommige gevallen heb je een speciaal abonnement nodig om met korting te reizen of reis je zelfs helemaal gratis. . Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd.

Ns korting 65 plus
ns korting 65 plus

Speelgoed 15 korting
Online kortingsbon brico


Sitemap