Korting hotel rotterdam


korting hotel rotterdam

water van de Maas. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website. Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Vanaf nu kunt u niet alleen op zaterdag reserveren, maar ook op vrijdag kunt u genieten van ons culinaire buffet. U kunt ook tram 4 of 7 nemen en uitstappen bij tramhalte Eendrachtsplein.

Mainport is de ultieme uitvalsbasis voor eenieder die de havenstad wenst te ontdekken en tegelijkertijd van enorme luxe wil kunnen genieten. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van verschillende eigenschappen van het omringende water. Bekijk deze actie, wij hebben onze Live Cooking uitgebreid!

Pit almere korting
Select wellness group korting
Vaillant ketel korting
Topbloemen korting

De invloeden vanuit de hele wereld maakt Mainport een ware smeltkroes van continenten en culturen. Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. Het is een lifestyle. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool.


Sitemap