Klium korting


klium korting

Makita, Dewalt, Festool, Metabo, Hitachi.)? De exacte korting handelen we af in functie van de ordergrootte. Gereedschap met korting, het beste materiaal aan een eerlijke prijs. Of eerder naar gespecialiseerd materiaal zoals een gereedschapskar die speciaal ontwikkeld werd voor de noden van een bepaalde industrie zoals de auto-industrie (Facom, Gedore, Bahco)? Dagelijks staan duizenden gereedschappen in promotie. Klium verkoopt zaagmachines, boormachines, slijpmachines, luchtgereedschap, reinigingsmachines, schaafmachines, slijpers, tackers en nog veel meer. Voor bijna elke toepassing vindt u bij Klium een geschikte tool. Op regelmatige tijdstippen zijn er ook acties van fabrikanten en wekelijks is er de Klium Knaller; een dag aanbieding op een zorgvuldig geselecteerd product. Zo zorgen we ervoor dat u vindt waar u naar op zoek bent. Alles wordt eenvoudiger en gaat sneller dankzij de elektrische aandrijving. Voordelige prijzen, volledige informatiefiches, gemakkelijk overzicht, onze klantendienst die bereikbaar is via telefoon, mail of chat.

Het online assortiment gereedschap bij Klium is groot en bestaat uitsluitend uit het beste en het meest geschikte gereedschap voor enerzijds de vakman - en anderzijds de doorgewinterde doe-het-zelver. Klium maakt de samenwerking nog aantrekkelijker bij een grote afname! Toch nog een vraag?

Voor elke toepassing het geschikte gereedschap. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Gebruik onze chat, mail naar of bel naar. Accu gereedschap, accu machines zijn er in een heleboel artis korting cjp soorten en maten. BTW bieden we een volumekorting aan voor producten die niet in promotie staan. Af en toe zijn ze enkel geschikt voor licht werk, maar de nieuwste machines moeten niet onder doen voor hun elektrische broertjes. En dat natuurlijk van de beste A-Merken: Mitutoyo, Facom, Gedore, Dewalt, Bosch, Festool. De systemen zijn wel doordacht en eenvoudig in gebruik. Gereedschappen bij Klium kopen, een slimme keuze!klium korting

Koop hier je gereedschap en materiaal voor onderhoud, herstelling en revisie.
We hebben het complete assortiment van alle A-merken op voorraad en ondersteunen professionals met een uitgebreide service, vakkundig advies en acties.
Klium maakt de samenwerking nog aantrekkelijker bij een grote afname!
Vanaf een aankoopbedrag van.000 excl.
BTW bieden we een volumekorting aan voor producten die niet in promotie staan.

Pipapanda korting, Korting ledstripkoning,


Sitemap