Korting ov 65 jaar


korting ov 65 jaar

je in- en uitcheckt tijdens je reis. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. We wensen je een fijne 65e verjaardag met veel vreugd en deugd. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. Je kunt like flo aanbieding met dit kaartje ook gewoon overstappen én je krijgt een zitplaatsgarantie. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam.

9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. Ben je toevallig uitgenodigd voor deze viering dan is het natuurlijk vanzelfsprekend om een afscheidscadeau te geven en iemand het allerbeste te wensen. Het is maar net hoe je het ervaart.

Geniet van deze dag, met een grote lach, verjaardagswensen 65 jaar kaartje, nee, het is niet raar ook jij bent nu 65 jaar. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij. (Greetz leuke verjaardagswensen 65 jaar, jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd! Meer informatie, meer informatie over reizen met kinderen?

Buzzy pass korting gemeente
Kortingscode schiphol valet parking

Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Op deze pagina kun je verschillende verjaardagswensen 65 jaar bekijken. Weet jij niet altijd even goed wat een gepaste tekst is op een kaartje? En mag zo nu en dan wat klagen. In de daluren onbeperkt reizen, geldig in 3 provincies, vol tarief in de spits. Je hoort nu bij de oude van dagen. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Nu kun je het rustig aan gaan doen, want je bent met vervroegd pensioen!

korting ov 65 jaar


Sitemap