Meereizen korting studenten ov chipkaart


meereizen korting studenten ov chipkaart

voor een enkele reis, ook met meerdere vervoerders. @jan studenten ov meereizen met korting op donderdag 2 november 2017 om literatuurlijst maken scriptie 10:25: moo print promo code kinderen jonger dan 4 jaar. Vraagt u later aan? Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke. Als u deze grens nadert, moet u uw reisproduct voor de rest van het jaar stopzetten.

Doet u mbo 3 of 4, f studeert u aan hbo of universiteit? Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag. Bij opnieuw inchecken moet wederom voldoende saldo op de kaart staan voor het instaptarief/passagerecht. Stopzetten, als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, moet u hem stopzetten.

Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Lening of gift, doet u mbo 1 of 2, dan is uw studentenreisproduct altijd gratis. Reis je af en toe met de trein en maak je geen gebruik van een ov-chipkaart? Week- of weekendabonnement, als u een studentenreisproduct aanvraagt mag u kiezen uit een weekabonnement of een weekendabonnement. Hoelang recht voor hbo of universiteit. U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting. Indien dit saldo niet op de kaart staat, dient de kaart eerst geladen te worden. Profiteer altijd van studenten ov meereizen met korting korting! 1) met een voordeeluren abonnement mag u in de zomer voor 9:00 uur reizen.


Sitemap