Studenten ov vakantie 2018 korting


studenten ov vakantie 2018 korting

reizen in de trein. Laad je OV-chipkaart dus op voor dat je op reis gaat. Weekabonnement, vrij reizen door de week. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Weekendabonnement lidl reizen kortingscode vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Zaterdag gratis tot.00 uur, daarna korting gratis, zondag korting gratis, zomerperiode korting als in de rest van het jaar 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Dan kun je altijd nog je fiets mee nemen. Dit betekent dat je in de weekenden van de zomervakantie gratis kunt reizen, net zoals dat normaal het geval.studenten ov vakantie 2018 korting

Je zult bij treinreizen moeten reizen met 40 korting en bij gebruik van stads-. Of je studenten OV geldig is in de zomervakantie 2018 hangt er vanaf of je een. Gelukkig kan je met je week studenten OV -chipkaart wel met korting reizen. Of je studenten OV -chipkaart geldig is in de vakantie en feestdagen is afhankelijk van de vraag of je een week of een weekend studenten OV -chipkaart hebt. Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct?

Wanneer je dus van plan bent om doordeweeks te gaan reizen is het aan te raden om voor genoeg saldo op je OV-chipkaart te zorgen. Dinsdag gratis korting vanaf.00 uur woensdag gratis korting vanaf.00 uur donderdag gratis korting vanaf.00 uur. OV studentenkaart zomervakantie 2018, de zomervakantie loopt van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Als je in Nederland een (deel van je) traject reist met. Je kunt ook reizen met (trein)kaartjes. Hoe zit het met je weekend OV studentenkaart in de zomervakantie? In de bus of tram is het over het algemeen niet toegestaan om een gewone fiets mee te nemen. Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend.

Fletcher kortingsbon
Ponyparkcity kortingscode
Kasteelpark born korting anwb

Of je studenten OV geldig is in de zomervakantie hangt er vanaf of je een week of een weekend studenten OV-chipkaart hebt. Op saldo reizen met korting van dinsdag tot en met vrijdag.00 uur. Kom je zo toch niet op je bestemming? Een weekend studenten OV is gewoon geldig in de zomervakantie 2018. Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Dit betekent dat je niet gratis kunt reizen met je OV studentenkaart. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven. Die kun je zonder problemen overal mee naar toe nemen, als je m hebt ingeklapt. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster).

Studenten ov vakantie 2018 korting
studenten ov vakantie 2018 korting


Sitemap