Bokrijk korting


bokrijk korting

in een groen park. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt. Of leef je uit in de speelschuur waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen een eigentijdse make-over kregen. Je ontdekt de kunst van het brood bakken en alle tradities en gebruiken die hiermee gepaard gaan. Het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Raadpleeg de website voor kortingscode leemans schoenen 2017 de juiste openingstijden.

Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur.

Klingel kortingscode
Kortingscode fotokalender

In het broodatelier De Superette Bokrijk koop je ambachtelijk zuurdesembrood, recht uit de houtoven. Zo krijg je een zicht op de verschillende bouwtechnieken, waaronder ook traditioneel vakwerk zoals lemen, vitsen en strodekken. In nauw contact met dit vakmanschap. Bezoek het Arboretum of verken het vijvergebied De Wijers al fietsend door het water. In Het Domein kunt u kiezen uit een wandel- of fietsroute. Een lekker broodje, een kleine snack, uitgebreid tafelen of een bijzonder streekgerecht in de stijl van onze voorouders. Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow Moanas Blue World en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Benieuwd naar de geschiedenis van je lievelingsoutfits? Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Iedereen kan spelen in deze speeltuin, voor kinderen met een beperking zijn er speciale speeltuigen. Alles is mogelijk in Bokrijk! Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot.


Sitemap