Veluwse bron arrangement korting


veluwse bron arrangement korting

én van de relaxruimtes of stap met mooi weer naar buiten in de gezonde kuurtuin. Ik zoek nu naar de beste deals voor. Lees meer, geverifieerdBarbara S, score van deze klant, voor het eerst naar de sauna geweest. Deze locatie maakt het dan ook zo bijzonder, over waar je kijkt is groen. Veluwse Bron, emst 25,-, avondentree Zwaluwhoeve voor.00, zwaluwhoeve.

Saunas en baden, het kan nu met Veluwse Bron korting. Een bezoek aan de, veluwse Bron heeft veel moois voor jou te bieden. Ook dan staan de medewerkers van de Veluwse Bron graag voor jou klaar. Entree vanaf 16:30 uur, tip, arrangement aanbiedingen, after Work special voor 32,95 (20 korting). Door deze vele soorten saunas krijg je een prachtige ervaring, je kunt belevenissen opdoen die je nog niet bent tegengekomen in de andere saunas. Dagentree vanaf.00 uur, smoothie of verse jus d'orange, lekkernij. Hierdoor gaan de luchtwegen openstaan, je voelt je echt als herboren als je weer naar buiten toe gaat. Wellnessresort de Veluwse Bron beschikt over maar liefst 20 verschillende sauna's en 11 baden, waaronder een opgiet sauna, zoutsteenmijn sauna, lichttherapie sauna, luisterboeksauna en een wildoberservatie sauna, Oosters Badhuis, Gletsjergrot en een zoutwaterbad. De Veluwse Bron heeft alles in huis wat een wellnessresort nodig heeft. Klik op bovenstaande sterren om jouw Veluwse Bron beoordeling achter te laten.

Precies, dit is dan ook echt iets waar VeluwseBron ontzettend met zijn kop boven uit steekt. Er zijn verschillende soorten plaatsen waar je kunt gaan zitten. Het groen en de rust creert een waar paradijsje, het is dan ook echt een oase van rust op de Veluwe). Het zoutbad is erg grappig om eens te proberen, het heeft hetzelfde zoutgehalte als de Dode Zee. Dagentree wellnessresort Veluwse Bron.

Hp korting
Kortingscode 10 tenen


Sitemap