Openluchtmuseum arnhem openingstijden winter


openluchtmuseum arnhem openingstijden winter

Nederlands Openluchtmuseum. Winterroute De winterroute voert u langs de leukste plekjes van het museum. Reserveringskosten vanaf 2019, garantiefonds kosten vanaf 19, persoonlijke uitgaven.

Deze is voorzien van airconditioning, toilet en koffiebar. In de winterweken is er in Arnhem centrum en omgeving wel van alles te doen. Tijdens de winterperiode volg je de sfeervol verlichte route door het museumpark. Lees wat de redactie van van de opening van.

In december en januari zal de stad namelijk feestelijk zijn aangekleed. Evenementen, Gele Rijdersplein, Het Openlucht museum, Winterfestijn, het Winterfestijn dat vorig jaar werd georganiseerd rondom het Gele Rijdersplein gaat helaas dit jaar niet door. Het park is open tot.00 uur, dus eet een hapje mee! M werkt samen met. Naast het schaatsen en sleen maakt u kennis met ons dagelijks leven in de winters van vroeger. Bekijk indrukwekkende topstukken van verschillende musea en speel én van de interactieve games. Op de sleebaan bij de Delftse Molen, herleven de legendarische afdalingen uit uw herinnering. Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd in Arnhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. In de kruidentent hoort u hoe we vroeger onze hardnekkige winterkwaaltjes bestreden en ziet u de koperslager, houtsnijder en mosterdmaker aan het werk. Van onze reisleiding ontvangt u vandaag ook weer een gratis kopje koffie op uw reis.openluchtmuseum arnhem openingstijden winter

Van 8 december 2018 tot en met geniet je van.
Winter in ons uitgestrekte museumpark.
Tot die tijd alleen geopend als wandelpark.
Gebouwen in het museumpark zijn tot en met 7 december 2018 gesloten.

Korting openluchtmuseum jumbo
Winterkleding outlet kortingscode


Sitemap