Korting kreadoe 2017


korting kreadoe 2017

codegk7l, februari 2019, een flexplek huur je bij Jaarbeurs al voor 25 per dag. Wat je daarvoor moet doen? Naast materiaal shoppen kan je ook een workshop doen en jezelf eens onderdompelen in een heel andere tak van knutselen dan je misschien gewend bent. De naam zegt het eigenlijk. Pak deze korting, geldig t/m maart 2018, jaarbeurs kortingscode: bespaar op je ticket voor de Bike Motion Beurs. Inhoudsopgave, kreaDoe, over een paar weken vindt, kreaDoe weer plaats: een fantastisch evenement voor iedereen die dol is op DIY en lekker creatief bezig zijn. Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen. De eerstvolgende editie van, kreaDoe vindt plaats van 30 oktober t/m 3 november 2019. Kies je echter voor de trein, dan krijg je een speciale korting voor de beurs.

korting kreadoe 2017korting kreadoe 2017

Kreadoe korting, gebruik de unieke actiecode voor online tickets en ga naar.
Kreadoe 2018 Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden.
Zoveel te doen.
KreaDoe, er is altijd zoveel te doen.
Volg bijvoorbeeld workshops, scoor goede beursaanbiedingen, ga langs bij jouw favoriete deelnemers en ontmoet bekende DIY-ers.

Kan je elke dag dezelfde workshops volgen? Elke dag kan je van.00-17.00 uur inspiratie opdoen, kletsen met andere liefhebbers van DIY en natuurlijk zelf bezig zijn met verschillende workshops. Van woensdag 1 tot en met zondag 5 november kan je in de Jaarbeurs Utrecht genieten van. Ik mag dan niet de beste knutselaar zijn, zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ik vind het wel leuk om van niets iets te maken. Ergens vond ik het jammer dat je werkt met vooraf bedachte patronen, maar eigenlijk is dat veel beter voor mij: anders zit ik waarschijnlijk een uur lang twijfelend naar een leeg doek te staren. Bij elke workshop staan apart de prijzen vermeld. Daarnaast betaal je ook geld voor de parkeergarage bij de Jaarbeurs wanneer je met de auto komt. Die diversiteit en het grote aanbod maakt de beurs uniek. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, schrijf je in voor de Jaarbeurs nieuwsbrief en mis geen enkele kortingscode. Winactie Omdat alleen ook maar alleen is, mag ik 3 keer een set van 2 vrijkaarten weggeven! Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideen, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, reserveer een parkeerplaats online en profiteer van 1 korting, pak deze korting, geldig t/m januari 2019, ontvang 10 korting bij Restaurant Zeyn op vertoon van je Jaarbeurs ticket.

Voor de eerste keer naar kreadoe met mn beste vriendin ik vond het heel erg gezellig en ja je weet het als je in het weekend gaat dat het heel druk.
Vijf dagen lang creatieve inspiratie.
Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideen, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops.
KreaDoe biedt ook veel korting aan, zo kost een kaartje voor een tiener altijd 6,50 en voor een kind altijd 4,95.

Kortingscode nespresso maart 2018
Kortingscode laser art
Kortingskaartjes technopolis


Sitemap