Thermen binnenmaas korting


thermen binnenmaas korting

Iedere dag verzorgen de saunameesters heerlijke opgietingen in de Kelo sauna, waar vrij aan deelgenomen kan worden. Nog geen gasten in de reservering. Dayspa, thermen, binnenmaas (1.921 kortingcode alleeninkt.nl beoordelingen tot 49 korting. Naast twaalf verschillende sauna's en stoombaden waar je in de warmte heerlijk tot rust kunt komen, zijn er ook diverse warme baden en afkoelgelegenheden te vinden. In s-Gravendeel, net ten zuidoosten van Rotterdam, ligt het hypermoderne en gloednieuwe relax- en wellnesscomplex. Op het ticket staat uitgelegd hoe reserveren in zijn werk gaat. Ik wil een dagje wellness samenstellen. Unable to add now. Iedere 1e maandag van de maand is het damesdag, tenzij dit op een officile feestdag.

Thermen binnenmaas korting
thermen binnenmaas korting

Unable to remove now. Ook een bezoekje aan de schitterende hamamtempel is absoluut een aanrader. Thermen, binnenmaas voor 2 personen, korting 49, meer dan.000 gekocht, geef als kado.

Dit kan via e-mail. Thermen, binnenmaas prima terecht. Een fijne massage-, beauty- of hamambehandeling maakt je wellnesservaring compleet. Thermen, binnenmaas beschikt over een schitterend beauty- en massage instituut. De thermen heeft een uitgebreid assortiment aan cabines en stoombaden. Kijk hier voor speciale acties en de agenda. Thermen, binnenmaas is elke dag geopend van.00 tot.00 uur behalve : Nieuwjaarsdag ( 1 januari Koningsdag (27 april) en Oudejaarsdag (31 december).

Korting voor Familiepark Drievliet in Den Haag Wehkamp kortingscode, korting voor november 2018 Wehkamp kortingscode, korting voor KoffieDiscounter.nl - Bronsstraat

Kortingscode misterdesign
Kortingscode fonteyn nl


Sitemap