Dagje pretpark met korting


dagje pretpark met korting

Air Miles krijg je korting of het kaartje voor Duinrell zelfs helemaal gratis. Tickets zijn geldig van 30 maart t/m Duinrell veiling, regelmatig kun je via Vakantieveilingen of Ticketveiling meebieden op kaartjes voor Duinrell. . Print beide kaartjes uit. Ga dan nu nog even.

De prijs van het toegangskaart is namelijk bekend en eten kun je eventueel ook prima zelf meenemen. Zo kun je voor 29 euro een bezoekje brengen aan zowel Madame Tussauds als Amsterdam Dungeon.

De kleinere kinderen kunnen bijvoorbeeld in de draaimolen, naar de speeltuin en in speciaal ingerichte zones voor de allerjongsten spelen, terwijl de grotere kinderen in de wat meer spannende en heftige attracties kunnen gaan. Cadeaubon Duinrell, wil je iemand een dagje Duinrell cadeau doen? Ga met de trein, de NS biedt allerlei voordelige uitjes waarbij het vervoer en de entree zijn inbegrepen. Een andere optie is een veilingsite (zie verderop). Vooral als je met meerdere mensen het pretpark gaat bezoeken kan het totaalbedrag gauw oplopen. Wie geluk heeft is tientallen euros voordeliger uit. Wie slim biedt op een veilingsite, kan veel geld uitsparen. MIS OOK niet: Zo krijg je de beste deal bij een vakantieveiling. This website uses cookies to improve your experience.


Sitemap