Negenmaandenbeurs korting


negenmaandenbeurs korting

naar gelang de voorraad strekt, of 3 euro als je hem na afloop via de Scoupy app terugvraagt. Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI. Scoupy (11.102 Haal op de negenmaandenbeurs de Jokie en Jet beurstas, vraag via de scoupy app geld terug en maak kans op een minuut lang gratis winkelen! Download hier een handig pdf bestand om uit te printen of om je telefoon op te slaan!

Vergeet bij binnenkomst niet de beursgids / plattegrond mee te nemen en even een plekje te zoeken om deze door te lezen en in te vullen. . Geen last van parkeerkosten, files en je wordt bijna aan de ingang afgezet.

Je kind kan lekker spelen terwijl je zelf de beurs bezoekt. Nuk (8.432) ; Bij de stand van Nuk kun je gratis een flesje fopspeen ophalen, hiervoor heb je wel de voucher nodig uit het kortingsboekje en je moet je inschrijven voor de nieuwsbrief. ; Stapelkorting bij aankoop van alle autostoelhoezen. . Wij hebben hieronder speciaal voor jou een aantal manieren om extra voordelig naar de Negenmaandenbeurs af te reizen. Met onder andere bad wasgel, shampoo, babycrème, toetendoekjes, pleisters, handzeep en tandenborstel. Ook dit jaar is er weer een beurstas (11.102 deze wordt dit jaar aangeboden in samenwerking met Scoupy. Billy Lilly (11.120) ; Vul de bon in uit de beursgids en lever deze in om kans te maken op een kledingpakket ter waarde van 100. Zij hebben uitdagend speelgoed en leuke activiteiten voor iedere leeftijd. Lees ook: 18 Zwanger Baby Kinder beurs in Nederland Belgi.


Sitemap