Cjp pas korting pathe


cjp pas korting pathe

utrecht, toon provincies, online. Aangezien we gokken dat jij hier vrij weinig zin in hebt, laten we dat even achterwege. Ook oud-studenten konden eeuwig gebruikmaken van de korting.". Download dan de CJP app en daar vind je de Pathé Thuis code die je kunt gebruiken. Heb je een brief ontvangen van CJP? December, januari 2019, februari 2019, toon alle maanden, kortingscode klompen.com op locatie. Geldigheid, de code voor scholieren is geldig t/m en voor MBO studenten t/m 31 mei. Dat zit er vanaf februari alleen nog maar in voor CJP-pashouders. We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Over Pathé Thuis, bij Pathé Thuis kijk je online de beste films uit de bioscoop.

Uiteraard krijg je op al deze films korting met je, cJP pas. Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Met CJP krijg je korting op de film.

Atkins kortingscode, Kortingscode jako sportkleding, Praxis kortingsbon pinksterdag 2018,

Vanuit je luie stoel kijk je de nieuwste films, met dikke CJP-korting! Voer hier je code. Uiteraard krijg je op al deze films korting met je CJP pas. De CJP-pas levert op meer dagen en tijdstippen voordeel dan de studentenreductie. Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord). Pashouders krijgen sinds donderdag twee euro korting op films die doordeweeks en zondag of op vrijdag en zaterdag overdag draaien. Daarmee verdwijnt ook de regeling waarmee studenten op vertoon van een geldige studentenpas of ov-jaarkaart met korting naar de film kunnen. Tijdens de ochtendvoorstellingen geldt het ochtendtarief van Pathé en zijn er geen batterijenland kortingscode kortingen geldig. In plaats daarvan vertellen we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties.

Tot 2,- korting op films bij, pathé, cJPcjp pas korting pathe

Kortingscode nibud 2018
Wellness goes korting
Licentie2go kortingscode
Korting vans schoenen


Sitemap