Veteranen korting toverland


veteranen korting toverland

gaat in een achtbaan? Wereld, avalon, de Keltische mythologie komt tot leven in de betoverende wereld van burgers zoo arnhem kortingsbon Merlijn. De grootste publiekstrekker in dit deel van het park is de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy. Dit gebied is overdekt, zo kun je ook met regen in de achtbaan! Groepen kunnen terecht in Toverland voor onvergetelijke bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of schoolreisjes. Ontdek Land van Toos, wereld. Je draait er namelijk nog al wat rondjes.

Veteranen korting toverland
veteranen korting toverland

veteranen korting toverland

Niet alleen de baan is korting fonq augustus 2018 lekker bochtig, maar ook de karretjes draaien. Toveren in Port Laguna, een betoverende dag vol magie. En inderdaad: Toverland heeft alle verwachtingen overtroffen. Door een stevige rugleuning zit je stevig vast. De karretjes stellen een op hol geslagen trein voor, die met een topsnelheid van 60 kilometer per uur over de baan raast.

In de Magische Vallei staat nog een publiekstrekker, de Dwervelwind. Knap en verzorgd park! Niet vreemd, want Toverland is een groot en modern park met attracties voor jong en oud.


Sitemap