Korting antwerpen zoo


korting antwerpen zoo

hiervoor een officieel document voor te leggen, zoals bijvoorbeeld: een European Disability Card op jouw naam een geldige verklaring van een onafhankelijke arts waarin bevestigd wordt. Diergaarde Blijdorp biedt verschillende abonnementsvormen aan: abonnementen prijzen t/m 31 december 2018, jAAR, betaling. Aangezien we online de noodzakelijke voorwaarden niet kunnen nakijken voor andersvaliden kortingsbon deux amsterdam (en noodzakelijke begeleiders) en studenten, zijn deze tickets niet online beschikbaar. Abonnement met jaarbetaling 365 dagen per jaar kun je een abonnement afsluiten bij onze Bezoekersservice én er direct gebruik van maken. Kassa: 24,00* 19,00, noodzakelijke begeleiders bij personen met een handicap. Op die manier weet je wat je van de daguitstap kan verwachten. Een parkeerkaart voor andersvaliden op jouw naam.korting antwerpen zoo

Bestel je tickets online en krijg 1,50 korting op de normale prijs voor een dagticket. De ZOO is nieuw, en nu nog mooier. In de nieuwe Mensapenvallei wandel je tussen de chimpansees en de gorillas. Je hebt er een boeiend uitzicht.

P3 parkeren schiphol korting
Tinq korting tanken
Pipapanda korting
Bol com kortingscode gebruiken

Toiletten, er zijn verschillende toiletten aanwezig die perfect toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Kassa: 24,50 19,50, volwassenen Vanaf 18 jaar, online: 25,00* 20,00* Kassa: 26,50 21,50. Studenten18 t/m 25 jaar (op vertoon van studentenkaart). 4 punten in de 1e pijler of min. Let op: Introductiekaarten zijn alleen geldig in combinatie met een abonnementsbezoek! Laat de drukte van de stad achter u en kom tot rust in deze verfijnde omgeving. Of bestel hieronder direct je abonnement en je hoeft bij de Bezoekersservice alleen nog de pasjes af te halen. Vanaf krijgt elke bewoner van de stad Antwerpen op de dag van zijn of haar verjaardag gratis toegang tot de ZOO op vertoon van zijn/haar A-kaart én identiteitskaart (of Kids-ID). Hoe kan je betalen? ZOO rondleiding, aangepast aan de mobiliteit van de groep. Daarom hebben we bij deze tickets reeds een korting doorgevoerd in de normale prijs die je verkrijgt aan de kassa. Indien je rolstoelgebruiker of blind bent, dien je deze verklaring niet voor te leggen.

Game show kortingsbon, Hema kortingscode dierentuin, New york pizza korting, Hallmark kortingscodes,


Sitemap