Parkeren spido rotterdam


parkeren spido rotterdam

de mogelijkheid om even uit te stappen bij het bezoekerscentrum Futureland met zicht op het. Zo maak je een havenrondvaart en ga je daarna bijvoorbeeld naar het Wereldmuseum of museum Boijmans van Beuningen. Een rondvaart met de Spido is een comfortabele manier om in korte tijd Rotterdam te leren kennen, want aan boord zit je hoog en droog en met mooi weer maak je vanaf het zonnedek unieke foto's! In Willemstad stap je uit en doe je een uitgebreide stadswandeling met een gids. Veerhaven en het Scheepvaartkwartier met het, wereldmuseum. Onderweg passeer.a. Komend uit de richting Den Haag / Hoek van Holland (A13). Cruise, kerstmarktcruise bekijk alle tochten cruises, meetings events. Komend uit de richting Dordrecht (A16). Adres, willemsplein 85 3016 DR Rotterdam, kaart / Plattegrond Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam Rotterdam.parkeren spido rotterdam

Bekijk een overzicht van de ParkBee parkeergarages. Wanneer je tijdens je bezoek aan Rotterdam een rondvaart met de Spido maakt, parkeer je voordelig in parkeergarage Markthal. Voor een dagje Rotterdam parkeer je al een hele dag vanaf 12,50 met Day Trip Parking. Vanaf de parkeergarage is het een mooie wandeling langs de Leuvehaven naar het opstappunt van de Spido. Touringcarbussen Er is gratis parkeergelegenheid voor touringcarbussen, nabij de afvaartplaats op het Willemsplein.

Parkeren bij, spido, rotterdam - 12,50 per dag, parkerenparkeren spido rotterdam

Kerstcircus ahoy rotterdam 2017, Kortingsbon pannenkoekenboot rotterdam, Vw korting parkeren schiphol,

Uitstappen bij halte Willemsplein. Er zijn ook een aantal locaties waar u gratis kunt parkeren en kortingscode hoteldeal verder kunt reizen met de Waterbus. Cruise, dagtocht Tweede Maasvlakte.00.p. Het parkeerkaartje onder de voorruit is daarmee verleden tijd: u voert uw kenteken in op een parkeerautomaat, bepaalt de parkeertijd en betaalt. Euromast en het historische cruiseschip ss Rotterdam. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf, richting Centrum. U volgt de A20 richting Utrecht. Tijdens de wintermaanden maak je een drie uur lange havenrondvaart langs de Rotterdamse skyline en door het Botlekgebied, waarbij je van dichtbij de bedrijvigheid van de Rotterdamse wereldhaven kunt aanschouwen. Uitstappen bij station Leuvehaven. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf (rotonde 3/4).


Sitemap