Korting safari beekse bergen


korting safari beekse bergen

vol gaten en obstakels zoals doorgegroeide boomwortels. Mensen die zelf in de Safaribus kunnen stappen kunnen echter wel hun rolstoel (ingeklapt) meenemen. Abonnementen, de natuur zit vol ontdekkingen. Een plek om nooit te vergeten. De tijden van de demonstraties zijn:.30 uur,.45 uur.00 uur in mei en juni. Samen er écht even tussenuit.

Samen er écht even tussenuit.
Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan.
Ontdek onze natuurKom oog in oog te staan met wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen.

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie. Per openbaar vervoer is het park bereikbaar met streekbus 142 en 143 en met de Treintaxi vanaf het centraal station Tilburg.  Bij de Safarireceptie kunt u ook een gratis leenrolstoel meenemen. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. De Safaribus is niet direct toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Omschrijving: Het Afrikaanse woord "safari" betekent op reis gaan. Bereikbaar: Beekse Bergen is gelegen aan de provinciale weg 1 jaar wereldkeuken eindhoven kortingsbon N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Door deze uitgestrektheid is op safari gaan altijd weer een uitdaging. Safari Beekse Bergen, Beekse Bergen 31, 5081 NJ Hilvarenbeek. Koop je dagtickets voordelig online of kies voor een combi-ticket voor ng meer plezier. Vanaf de A-58/N 269 wordt Beekse Bergen op de blauwe anwb-borden bewegwijzerd. Zeer speciaal aan Safari Beekse Bergen zijn de verschillende mogelijkheden om deze reis te maken.

Op Safari Oog in oog met wilde dieren Beekse Bergen Met korting naar Safaripark Beekse Bergen Beekse Bergen Ontdek onze natuur

Simply color kortingscode
Tweezerman korting
Sauna almere korting
Nike korting op sale


Sitemap