Dagkaart met 40 korting


dagkaart met 40 korting

krijgen mensen de mogelijkheid om er even een dagje tussen uit te gaan. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Voordelen van een abonnement van.

dagkaart met 40 korting

NS Dagkaart met korting: Bespaar tot meer dandagkaart met 40 korting

Korting safari beekse bergen
Kortingsbon weloveties

Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Bovendien kun je ook drie medereizigers met korting meenemen. NS Dal Dagkaart 19, bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u én hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief. Dan reist u met 40 korting. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met ziggo vodafone aanbieding pasfoto)? Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug?

Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Dit zal neerkomen op een bedrag van 30,48 in de tweede klas en 51,84 in de eerste klas. Inclusief koffie of thee Italiaanse lekkernij. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting.


Sitemap