40 korting ov chipkaart


40 korting ov chipkaart

klas) euro krijgen 60-plussers zeven Keuzedagkaarten. Houd er wel rekening mee dat je per vervoerder moet in- en uitchecken. In het weekend en op feestdagen krijg je de hele dag 40 korting. U laadt dan bij de kaartautomaat voorafgaand aan uw reis het product Samenreiskorting op uw kaart en voldoende saldo en checkt gewoon in en uit. Doe je dat niet, dan wordt het automatisch verlengd. Wil je het 1e jaar profiteren van deze aanbieding? Reis je bij andere vervoerders ook in de daluren?

Als wordt ingecheckt op een tijdstip waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend. Als het een persoonlijke chipkaart is, kunt u er binnen een half uur een dalvoordeelabonnement opzetten en meteen met 40 procent korting reizen. Heeft u een anonieme chipkaart dan kan dit niet.

Download de productvoorwaarden abonnementen. Interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV -fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Je mag je OV - chipkaart niet uitlenen aan iemand anders. Uw nichtje mag namelijk maximaal drie mensen meenemen die bij inchecken in de daluren ook 40 procent korting krijgen (en de hele zondag behoort tot de daluren). OV - chipkaart reist. Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Op kan je zeer gemakkelijk kaartjes of abonnementen bestellen. Om te kunnen reizen heb je altijd minimaal 10 euro saldo nodig op je OV - chipkaart. Op feestdagen de hele dag. Heeft u een anonieme chipkaart dan kan dit niet.

Kortingscode skatestore.nl, Unlimited bike parts kortingscode, Thalys kortingsbon,


Sitemap